Medarbejdere

Michael Ingel
Product Manager

Michael har kontakten til vores mange udenlandske leverandører og håndterer mange af vores agenturer og forhandlinger. Michael har et dejligt smittende humør og er altid klar med en hjælpende hånd til kollegaer i vores andre afdelinger.

Telefon: 43207610
Torben Hansen
Direktør

Torben er kaptajnen for hele flokken hos Nordjysk Diesel-Elektro og Ketner. Torben er en yderst positiv karakter og er meget ide-rig, hvilket betyder at vi ikke altid gør tingene helt traditionelt og er samtidig en meget motiverende foregangsmand.

Telefon: 96317575
Henrik Thomsen
Økonomichef

Henrik har ansvaret for den finansielle styring hos Nordjysk Diesel-Elektro og Ketner. Henrik er en rolig og tålmodig fyr. Fordybelse i statistikker, analyser og tal i almindelighed er det sukker-kick Henrik skal bruge for at dagen stemmer.

Telefon: 96317581
Heidi Rosenstand Hansen
Bogholderi

Heidi har fingeren på pulsen i administrationen og bogholderiet. Heidi holder styr på os alle og er blæksprutten der samler trådene. Trods mange bolde i luften er der altid overskud til smil og hjælpsomhed.

Telefon: 96317580
Christina Christensen
Kontorassistent

Christina samler de administrative tråde for reservedelslageret og indskrivningen. Hun håndterer leverandørfakturaer og jonglerer dagligt med mange opgaver. Christina har god ordenssans, arbejder målrettet og er altid klar med en hjælpende hånd.

Telefon: 96317574