Partikelfilter rensning

Vi er et af de førende værksteder inden for rensning af partikel filtre og katalysatorer.

Vi kan rense næsten alle typer filtre til person-, vare- og lastbiler, og har flere typer rensemaskiner som kan bruges afhængigt af, hvilken filterkerne det er til.

Få et tilbud

Prisen på at få renset partikelfilter er forskellig fra bilmærke til bilmærke, så ønsker du et tilbud, med af og på montering, så ring eller skriv til os for et tilbud.

VI RENSER ALTID ET PARTIKELFILTER SAMME DAG SOM VI MODTAGER DET!

Hvorfor rense partikelfilteret?

Et partikelfilter virker på den måde, at det renser udstødningsgassen og er konstrueret til at rense sig selv, men efter mange tusinde kilometer er partikelfilteret fyldt op med sod. Det er her man kan spare mange penge ved at sende det til os eller komme med vognen/maskinen, så kan vores autoværksted hjælpe med at af- og påmonteringen samt rensningen. Ydermere skal der i mange tilfælde sættes en tester på der kan fortælle vognens computer at partikelfilteret er blevet renset.

Som privat forbruger et det meget vigtigt at søge hjælp på et autoværksted som har udstyret til at måle på bilens udstødningssystem og dermed diagnosticere og rådgive korrekt. Mange værksteder har netop problemer med at fejlfinde på partikelfiltre, hvilket kan blive bekosteligt. Vi har investeret i det optimale udstyr og vi kan sikre dig korrekt fejlfinding og professionel service - uden ventetid!

Flere defekte komponenter kan resultere i at motoren oser for meget og give tilstoppede filtre. Fejlen kan være opstået i EGR ventilen, indsprøjtningsdyserne eller andre defekte følere. Vi har de optimale testere til det hele og er dermed godt rustet til at klare opgaven - bare giv os et kald!

 

 

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 70807345